Menu

Zararlı Güneş Işınlarına Karşı Yeşillik Yiyerek Korunma

güneiş altında beslenme, güneş, güneş sağlık, güneş vitaminler, güneş yeşil vitaminler, güneşten korunma, sağlık önerileri, ultraviyole ışınlardan korunma,

Güneşin zararlı etkilerinden korunmayı sağlayacak antioksidan vitamin ve minarellerin başında A,C ve E vitaminlerinin yanında selenyum ve çinko gelir.

Yaz ayı ile birlikte ultroviyole işınların daha yoğun bir şekilde maruz kalındığı bunun yaşlanmayı hızlandırdığı gibi kanserede yol açtığını düşünürsek cilt ve vücut sağlımız için almamız gereken vitaminlerin zorunluluğunu aşikardır.

Bu mevsimde A vitamini bakından zengin ıspanak,yeşil biber, ,E vitamini için kuru yemişler kayısı,ceviz,kuru üzüm gibi, fındık gibi, C vitamini bakımından maydanoz,meyve,çiğ sebzeler tüketilmelidir.

Güneş  ışınlarından faydanılması gerektiği gibi zararlarından kaçınılmalıdır.Bunun için  vitamin ve minerallerin gücünden en iyi şekilde faydalanmak gerektiğini unutmamalıyız

Süt ve yumarta sarısı yüksek miktarda A vitamini içerir,bunun yanında yeşilbiber,havuç,domates, turunçgiller de A vitamini yönünden zengindir hatta Ayran A vitaminin yanı sıra D vitamini,B12 vitamini ,B6 vitamini, kalsiyum ve fosfor yönünden zengindir. 

güneiş altında beslenme, güneş, güneş sağlık, güneş vitaminler, güneş yeşil vitaminler, güneşten korunma, sağlık önerileri, ultraviyole ışınlardan korunma,

Balık doğal bir çinko ve selenyum deposudur. Hatta kako ve çikolata, her gün 1-2 tablet çikolata size mutluluk verdiği gibi sağlığınıza artı değer katar.

Terleme ile vücuttan atılan minarelleri maden suyu ve soda içerek geri  kazanabilirsiniz.

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »

Henüz Yorum Yapılmamış " Zararlı Güneş Işınlarına Karşı Yeşillik Yiyerek Korunma "

Önerilen Yazı
×