Menu

Suyun Vücudumuz Üzerindeki Etkileri

Suyun Vücudumuz Üzerindeki Etkileri

Suyun Vücudumuz Üzerindeki Etkileri 

Gelişmiş bazı ülkeler vatandaşlarında yoğun olarak görülen bazı hastalıkları sulara kattıkları çeşitli ilaçlarla gidermeye çalışmaktadırlar,oysaki yapılan bu çalışmalar iyi sonuçlar vermeyip insanlar üzerinde kalıcı hastalıklara neden olmaktadır.

Bundan dolayıdır ki doğada bulunan doğal mineralli ve pH değeri yüksek sular çok değerlidir.

Kalsiyum çocuklar,gençler ve yaşlıların en çok ihtiyaç duyduğu minerallerden dir doğal mineralli sularda oldukça yoğun olarak bulunan kalsiyumun kemik sağlığı için çok önemlidir,ayrıca kalsiyumun;diş sağlığında,kalp sağlığında ve kanın pıhtılaşma özelliği kazanmasında da oldukça önemlidir.

pH değeri yüksek doğal mineralli sularda bulunan diğer bir mineral olan magnezyumun ise kemik,kalp ve damar sağlığı ile enerji üretiminde etkilidir.

Kadınlar özellikle menopoz sonrası osteoporoz korunmasında yeterli kalsiyuma ihtiyaç duyarlar.Yeterli kalsiyum ve magnezyum alımının çocuklarda kemik ve kas gelişiminde önemli rol oynar.

Özellikle diş çürüklerinin önlenmesinde büyük önem taşıyan florür mineralli sularda sık bulunan minerallerdendir.

Minerallerin ve pH’ın vücudumuzda oldukça etkin bir rolü vardır.Bağışıklık sistemi fonksiyonlarında ve antioksidan fonksiyonlarda rol oynayan bazı mineraller pH değeri yüksek sularda bulunmaktadır.

Doğal mineralli suların en önemli özelliklerinden biri de organik kirliliğe maruz kalmamış olmaları ve mikrobiyolojik yönden temiz olmalarıdır.Sağlıklı bir beden için doğal mineralli ve pH değeri yüksek su tüketilmesi gereklidir.

su,su özelliği,su sağlık,su kilo verme,su diyet,su içme,su içme kültürü,sağlık önerileri,

Doğal mineralli ve pH değeri yüksek sular içerisinde bulunan mineraller ile diğer sulara göre mide bağırsak sisteminden daha etkin emilirler ve vücuda yararlı olurlar.

Günlük gereksinimimiz için içtiğimiz su,içerisindeki minerallerle daha sağlıklıdır.Su alırken pH değerine,doğal mineralli olmasına ve içerdiği mineral düzeylerine dikkat edilmelidir.

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »

Henüz Yorum Yapılmamış " Suyun Vücudumuz Üzerindeki Etkileri "

Önerilen Yazı
×